Gruwelijk lekker!
Soraya Riem
TikTok-sensatie Soraya Riem levert je vijftig gruwelijk lekkere recepten: van crispy doritos chicken wraps met halloumi tot een pantosti-pastinaak en avg (aardappel, vlees, groente) met een twist.
Een must-have voor elke amateurchef die gruwelijk lekker wil koken, maar vooral: eten
Soraya Riem gaat als een raket met diens originele, no nonsense en vooral lekkere kookvideo’s op TikTok. Het kan dan ook niet uitblijven: Soraya’s passie voor koken, eten, beeld en boeken komen allemaal samen in dit atypische kookboek waar je van gaat watertanden.
Geen moeilijk gedoe, gewoon een stuk of vijftig gruwelijk lekkere recepten: van crispy doritos chicken wraps met halloumi tot een pantosti-pastinaak tot een heel hoofdstuk avg (aardappelgroente-vlees) met een twist. Gaandeweg maakt Soraya je ook wijzer in de keuken door tips en tools – zoals de ondertussen ook TikTok-famous aardappelpers – te bespreken.
Mocht je er geen genoeg van kunnen krijgen, blader dan door naar het hoofdstuk voor mensen zonder leven, en leer hoe je zélf gnocchi of flammkuchendeeg in elkaar draait.
Thuisbezorgd maak je borst maar nat, want wie dit boek in handen krijgt, is niet meer uit de keuken weg te slaan.
Soraya Riem (1993) studeerde communicatie en multimedia design, en was daarna werkzaam als visual content creator en eventmanager bij Lebowski Publishers. Op dit moment werkt Soraya als content creative voor de Stadsschouwburg van Haarlem. Eind 2020 begon die op TikTok, waar diens (kook)vlogs binnen no-time enorm populair werden.